Skupina za osebno rast

Domov ~ Skupina za osebno rast

Odpira se skupina za osebno rast za vse:

  • ki želite sebi in drugim podariti čas, prostor in odnos,
  • ki želite čutiti svoje telo v odnosu s seboj in z drugimi,
  • ki želite pristnost zase in za druge v sprejemanju resničnosti,
  • ki želite plitvine hitrega programiranega življenja zamenjati z odkrivanjem globin, kjer so potopljeni zakladi naših duš,
  • ki želite stopiti na pot raziskovanja in spoznavanja sebe.

Srečanja potekajo 2-krat mesečno ob četrtkih od 17.30 do 19.30 v Sončni vili v Mariboru in so sestavljena iz izobraževalne vsebine in iz tehnik – vaj v delavnicah, ki podpirajo, poglabljajo in oživljajo izobraževalno vsebino. Tako se bogatijo osebne in delovne izkušnje vseh, ki želite stopiti ali že stopate po poti osebnostne rasti, miru in pogleda vase. Bistvo je čuječe poslušanje sebe, drugega, telesa in narave, da razvijemo ustvarjalnost, učinkovitost in opolnomočenost v življenju.

Podrobnejše informacije so dane na 1. srečanju, ki se ga udeležite.

Srečanja in delavnice vodi

  • Polona Bizjak, univ. dipl. psih., specializantka integrativne psihoterapije (Inštitut IPSA), z opravljenimi osnovami transakcijske analize (dr. Zoran Milivojević) in s certifikatom pozitivne discipline (mag. Jani Prgić), z večletnimi izkušnjami svetovalnega dela z odraslimi in otroki, mama dveh majhnih otrok, v zadnjem obdobju se posveča prenatalni in perinatalni psihologiji.

Z njo sodeluje

  • Dominika Vilčnik, prof. ped., diplomantka Šole poslušanja (Inštitut Vera Vase, Alenka Rebula in Josipa Prebeg), Praktik NLP (nevrolingvističnega programiranja – INLPTA Slovenija, mag. Jani Prgić), opremljena z osnovami transakcijske analize (dr. Zoran Milivojević) in z več kot 30-letno prakso dela z in med ljudmi.

Prijave in informacije

Cena enega srečanja (2 uri) –  20 evrov.

Prijava je potrebna, ker je število udeležencev omejeno.

Priporočava udobna, sproščena oblačila, tople nogavice/copate, podlogo in po želji mehko odejico.

Prijazno vabljeni!

Kaj počnemo na skupini za osebno rast?

“Nekdo me je vprašal, o čem se pogovarjamo na skupini. Ah, sem rekla. To je dolga zgodba. O marsičem. Začnemo pri rojstvu. Našem rojstvu. Naših spominih, telesnih in zgodnjih, ki nas oblikujejo. To, kar nosimo s seboj. Potem je tu medosebni stik – odnos. Medosebni odnosi nas spremljajo od spočetja pa do smrti – sooblikujejo naše življenje. Smo drug z drugim, v prisotnosti, resničnem poslušanju, včasih tudi tišini, iščemo svoje meje in pristen stik z drugim. Gremo v telo. Gremo v iskanje notranje svobode. Če bi živel življenje brez mask, avtentično, pristno, bi … Gremo v zgodbe. Gremo v esence vonjev. V izražanje. Predvsem je govora o pogumu. O naši ranljivosti in moči.

Temelj skupine je, da ugotoviš, da nisi sam z vsem tem – s svojimi izkušnjami, čustvi, občutki itd. Samo da si običajno ljudje med sabo tega ne znamo – ne upamo dati, podeliti. V varnem krogu skupine se počasi odpiramo, zaupamo. In smo malo po malo vedno bolj svobodni.”  Polona